010 425 9900myynti@hltech.fi

HL TECH Oy – yli 35 vuotta eristealaa

HL Tech Oy (alkuaan HR-Tekniikka Ky) on keskittynyt jo 35 vuotta yksinomaan teknisiin eristeisiin ja niihin liittyviin tarvikkeisiin.

HL Tech tunnetaan Suomessa solukumieristeiden uranuurtajana, jolla on vankka ja pitkäaikainen kokemus asiakkaidensa eristysongelmien ratkaisemisesta. Toimintaa luotsaa nyt jo toinen sukupolvi.


Teknisten eristeiden erikoisosaamista

Liiketoimintamme selkärankana on vuosien kokemus ja asiantuntemus eristealasta. Olemme keskittyneet nimenomaisesti teknisiin eristeisiin ja niihin liittyviin tarvikkeisiin.

Panostamme palveluun nimenomaisesti eristemarkkinoilla jättämällä muut LVIS-alojen tuotteet omien asiantuntijoidensa haltuun. Keskitymme siihen minkä osaamme parhaiten ja toimimme kaikessa asiakaslähtöisesti.

Asiantuntevin, tehokkain ja luotettavin

Kun kyse on teknisistä eristeistä, tavoitteenamme on olla koko Suomen:

  • asiantuntevin
  • tehokkain ja
  • luotettavin toimija.

Tämä on kova haaste, mutta siihen olemme sitoutuneet. Vuosien saatossa saamamme asiakaspalautteen perusteella voimme väittää, että siihen on myös päästy.Kattava valikoima teknisen eristämisen tuotteita ja tarvikkeita

Osaava henkilökuntamme on aina valmis palvelemaan ja auttamaan asiakkaitamme kulloiseenkin kohteeseen sopivia materiaaleja valittaessa. Palveluun kuuluu myös tarvittavat asennusoppaat ja kattavat tekniset selosteet edustamistamme tuotteista.

Valikoimamme on erittäin kattava. Tuotteita löytyy Kaimannin solukumeista Rockwoolin villoihin ja Danmatin PVC-tuotteisiin, eikä muitakaan laadukkaita tuotteita ole unohdettu. Tarvikevalikoimastamme löydät aina laadukkaat asennustarvikkeet eristeiden ja pinnoitteiden asennuksiin aina asennustyökaluja myöten.


Olemme vastuullinen toimija

Tavoitteenamme on arvojemme mukaisesti kehittää jatkuvasti toimintaamme siten, että pysymme alan jälleenmyyjien eturintamassa niin teknisen osaamisemme, asiakaspalvelun kuin kaiken kattavan varastonhallinnankin puolesta.

Myös henkilöstön ammattitaidosta huolehditaan ja työntekijöitämme koulutetaan jatkuvasti, jotta tietotaito ja osaaminen pystyvät nykypäivän haasteiden tasalla.

Vastuullisena suomalaisena yrityksenä kannamme me myös huolta ympäristöstämme niin tuotteittemme kuin työympäristönkin kannalta. Niinpä tuotevalikoimaamme onkin kelpuutettu vain alan laadukkaimmat sertifioidut tuotteet.

Tuotevalikoiman ohella huolehdimme ympäristöstä myös jätehuollon kautta, noudattamalla tinkimättömästi ympäristönsuojeluun liittyviä lakeja, asetuksia ja vaatimuksia.

Ota yhteyttä

Jos haluat kuulla lisää tai sinulla on tekniseen eristämiseen tai eristeiden valintaan liittyviä kysymyksiä, soita tai lähetä meille viestiä. Täältä löytyvät yhteystiedot »


HL_T_talo.jpg