010 425 9900myynti@hltech.fi

HL Tech Oy osaksi IPCOMia

2023-04-01 23:45:58

Osana IPCOM:in jatkuvaa laajentumista voimme ylpeänä ilmoittaa, että IPCOM on ostanut 100 % Vantaalla sijaitsevan HL Tech Oy:n osakkeista. Tämän yrityskaupan myötä IPCOM vahvistaa edelleen markkinajohtajan asemaansa teknisten eristeiden jakelussa Pohjoismaisilla markkinoilla, jonka lisäksi se auttaa tarjoamaan entistä paremman valikoiman suomalaisille asiakkaillemme.

HL Tech Oy on vuonna 1983 perustettu teknisten eristeiden jälleenmyyjä, joka on erikoistunut solukumi-, kivivilla- ja PVC-tuotteisiin. Teknisten eristeiden markkinajohtajana pääkaupunkiseudulla yhtiöllä on vahvat yhteistyökumppanuudet tavarantoimittajiensa kanssa tuotteiden laadun ja nopeiden toimitusten varmistamiseksi. 40 vuoden teknisen asiantuntemuksen ansiosta HL Tech pystyy tarjoamaan asiakkailleen ammattitaitoista palvelua ja auttamaan heitä haastavimmissakin kysymyksissä.

HL Tech Oy työllistää 9 henkilöä ja sen liikevaihto oli 6 miljoonaa euroa vuonna 2022.

"Olemme innoissamme voidessamme yhdistää voimamme IPCOM Groupin kanssa. Uskomme, että asiantuntemuksemme ja innovatiivinen tuotevalikoimamme täydentävät ISOPARTNER Nordicsin ja Kespet Oy:n asiantuntemusta ja odotamme innolla yhteistyötä yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi", sanoo HL Tech Oy:n toimitusjohtaja Viktor Lamminaho.

"Toivotamme tänään HL Tech Oy:n tervetulleeksi IPCOM-konserniin. Tämä yrityskauppa on tärkeä askel kasvustrategiassamme. Se vahvistaa asemaamme tärkeillä Suomen markkinoilla ja tuo mukanaan lisälaajennusta ydinliiketoimintaamme ISOPARTNERiin ja tekniseen eristämiseen. HL Tech Oy on hieno yritys, jolla on omistautuneita työntekijöitä ja erinomaisia tuotteita kestävällä alalla. Tiiviissä yhteistyössä ISOPARTNER Nordicsin ja Kespet Oy:n kanssa, joita johtavat Arne Schultz ja Pekka Asikainen, HL Techin tiimi auttaa meitä jatkamaan valikoimamme ja palvelutasomme parantamista asiakkaillemme Suomen markkinoilla", sanoo Remco Boerefijn, toimitusjohtaja IPCOM Group.

 

Tietoja IPCOMista: IPCOM, jonka pääkonttori sijaitsee Belgiassa, on kunnianhimoinen ja nopeasti kasvava yleiseurooppalainen yritysryhmä. IPCOM on erikoistunut innovatiivisten ratkaisujen jakeluun ja muuntamiseen, lämmöneristykseen, korkean lämpötilan eristykseen, passiiviseen palosuojaukseen ja äänieristykseen. IPCOMin asiakkaat ovat asentajia, kansainvälisiä urakoitsijoita, tukkukauppiaita ja alkuperäisiä laitevalmistajia monilla eri teollisuudenaloilla ja markkinoilla. IPCOM työllistää yli 1200 henkilöä ja toimittaa ratkaisujaan yli 69 toimipisteen verkoston kautta 16 Euroopan maassa.

Lisätietoja saat osoitteesta IPCOMISOPARTNER ja HL Tech Oy

Voit myös ottaa yhteyttä:

IPCOM NV:
Mia Verstraete                    

+32 9 397 07 30             

mia.verstraete@ipcom.be

HL Tech Oy:
Ulrika Törmäkangas           

+358 50 326 3867         

ulrika.tormakangas@hltech.fi


Viktor Lamminaho             

+358 40 900 8781          

viktor.lamminaho@hltech.fi


Jani Ålander                       

+358 50 441 4490          

jani.alander@hltech.fi

Lue lisää uutisiamme uutisarkistosta