010 425 9900myynti@hltech.fi

Nyt Wonder Grip -tuotteet myyntivalikoimassamme

2019-11-01 16:03:52

Paksut ja jäykät työkäsineet ovat jääneet historiaan, kun uudet materiaalit ja valmistusmenetelmät ovat vallanneet alaa. Tämän päivän suojakäsineet ovat edellisen sukupolven käsineitä oleellisesti ohuempia ja helppokäyttöisempiä.

Innovatiivista tuotekehitystä

Wonder Gripin tuotekehitys tähtää jatkuvasti yhä monitahoisempiin työympäristöihin tarkoitettujen työkäsineiden kehittämiseen. Wonder Gripillä uskotaan, että suojakäsineen antama hyvä ja pitävä ote vähentää käden ja käsivarren väsymistä ja parantaa sitä myötä työturvallisuutta.

Kestävät valmistusmateriaalit

Kun tavanomaisten työkäsineiden pinnoitteessa on tasaisella pinnalla ulkonevia nystyröitä, ei Wonder Grip® -käsineistä sellaisia löydy. Niiden sijasta käsineen pinnoite luo imuvaikutuksen mustekalan imukuppien tapaan. Wonder Gripin itsensä kehittämä innovatiivinen teknologia estää otteen liukumisen ja antaa Wonder Grip® -käsineille erinomaisen kuiva- ja märkäotteen sekä poikkeuksellisen hyvän öljyotteen.

Valikoimamme Wonder Grip -käsineitä on erittäin kattava ja vaihtelee vuodenaikojen mukaan. Osa tuotteista on tarkoitettu erityisesti kesä-, osa talvikäyttöön.

Kaikki mallit esillä myymälässämme

Tervetuloa paikan päälle tutkimaan ja testaamaan juuri tarpeeseesi sopivaa mallia ja kokoa.

Kaikki mallit on myös esitelty nettikuvastossamme.

wonder_grip_rock_stone.jpg

Lue lisää uutisiamme uutisarkistosta