010 425 9900myynti@hltech.fi

Uutuustuote Big Wipes -puhdistusliinat

2019-04-03 16:12:57

Big Wipes -puhdistusliinat ovat tunnetusti tehokkaita lianpoistajia, joilla lähtee niin maalit, liimat, PU-vaahto, epoksi, silikoni, tiivisteaineet, teippien jäänteet, muste, MS-polymeerit, öljy ja ihan pinttynyt peruslikakin sekä käsistä että työkaluista ja erilaisilta pinnoilta.

Kaksipuoleisten liinojen karhealla puolella irtoaa vaikea lika, kun taas sileällä puolella voi puhdistaa kiiltävät pinnat pintaa raaputtamatta.

Puhdistusliina käy lävitse kaksivaiheisen valmistusprosessin, jolloin kankaan sidokseen saadaan erittäin luja rakenne. Uusi parannettu 4X4 koostumus antaa liinalle entistä paremman puhdistustehon. Nyt myös kuivuneet jäämät irtoavat helposti.

Aine on tymäkkää ja tehoaa pahoihinkin bakteereihin. Itse asiassa antibakteerinen tuote tappaa yli 99,9% bakteereista. Se ei kuitenkaan vahingoita eikä ärsytä ihoa.

Puhdistusliinat sisältävät hoitavina ainesosina Aloe veraa, E-vitamiinia, lanoliinia ja glyserolia. Tuote on dermatologisesti testattu ja täyttää EU:n asettamat vaatimukset kosmetiikkatuotteille.

Varastokoot: 40 liinan purkki ja 80 liinan purkki. Säilyy avaamattomana 36 kk ja avattuna 12 kk. Pakkasenkestävä.

Soita ja kysy lisää 010 425 9900 
Sähköposti myynti@hltech.fi 

BW2420.jpg

Lue lisää uutisiamme uutisarkistosta