010 425 9900myynti@hltech.fi

Etuasiakkuudella etuja

2019-03-18 16:12:34

Uuden etuasiakkuuden idea on yksinkertainen. Jokainen asiakkaamme pääsee etuasiakkaaksi ja saa tällöin automaattisesti tietyt edut, jotka sekä sujuvoittavat arkea että hyödyttävät taloudellisesti. Etuasiakkaaksi voi myös rekisteröityä ilman minkäänlaisia ostovelvoitteita - riittää että olet kiinnostunut teknisistä eristeistä.

Etuasiakkuuden taustalla on ajatuksemme siitä, että koska tavoitteenamme on olla koko Suomen asiantuntevin, tehokkain ja luotettavin toimija teknisten eristeiden alalla, meidän on huolehdittava siitä, että asiakkaamme saavat kaiken tarvittavan infon koski se sitten tuotteita, hintoja tai vaikkapa poikkeavia toimitusaikoja. Tärkeää on myös, että he löytävät helposti tarvitsemansa tiedon. Kampanjoissa annetut alennukset ovat varsin huomattavia. Asiakkaan etu on myös meidän etumme.

Etuasiakkaat saavat mm. tarpeen mukaan ilmestyvän uutiskirjeen, tarjouskampanjat, painetun kuvaston ja asiakaslehden. He saavat myös ennakkotiedon tulevista kampanjoista ja lisäksi erityisiä etuasiakastarjouksia. Suunnitelmissa on vielä lisätä etuja myöhemmin.

Lue lisää etuasiakkuudesta. Samalla voit rekisteröityä!

Kaikki etuasiakkaamme tai sellaiseksi ennen 4.4.2019 rekisteröityneet osallistuvat Freund-villasaksien arvontaan.

villasakset.jpg

Lue lisää uutisiamme uutisarkistosta