010 425 9900myynti@hltech.fi

Etusivu > Tarvikkeet > Työmaatarvikkeet

Työmaatarvikkeet


Käyttämällä asianmukaisia työmaatarvikkeita ja suojavarusteita työmaatyöskentelyn turvallisuus ja sujuvuus lisääntyvät. Tarvikevalikoimastamme löydät sopivat tarvikkeet sekä työmaalle että työntekijöille.

Yleistarvikkeet

Tuotevalikoimamme sisältää mm.

  • Työvalaisimet
  • Rakennussuojamuovit
  • Patterit

Suojatarvikkeet

  • Kypärät
  • Otsalamput
  • Hanskat

Tuotemallit ja hinnat

Kattavat tuotetiedot, tuotemallit, pakkauskoot ja hinnat löydät esitteestämme. 

Tuotemallit ja hinnat »

Tikkaat, pukit ja työtasot

Esimerkkejä tuotteista:

Tasotikkaat 55P - Jykevät tasotikkaat laatutietoisille ammattilaisille. Täydellinen valinta käyttäjille, jotka haluavat monikäyttöiset ja luotettavat tikkaat monenlaisiin töihin. FDS-ruuvien (Flow Drill Screw) innovatiivinen kiinnitysteknologia takaa vakaan rakenteen, joka kestää erittäin kauan eikä taivu. Metallinen työtaso (310 x 270 mm), jossa on pitoa lisäävä kohokuviointi. Työtason materiaalin ja muotoilun ansiosta työtaso sulkeutuu hiljaisesti. Askelmien etuosat on muotoiltu ergonomisesti, jotta niihin voi mukavasti nojata. Sivuprofiilin muotoilun ansiosta tikkaita on mukava kantaa. Syvä, alumiininen tarvikehylly on ruuvattu suoraan sivuprofiileihin kestävyyden parantamiseksi. Teräksisten rajoittimien ansiosta työskentely on turvallisempaa. Alumiiniset sivuprofiilit on anodisoitu, jotteivät kätesi tai vaatteesi tahriinnu.

Työpukki 3500 - Vakaa työpukki kestää kovaa kulutusta päivittäisessä käytössä. Ulospäin kääntyvät jalat ja suuri työtaso. Erittäin turvallinen työväline, joka täyttää VNa 205/2009 asetuksen mukaiset vaatimukset. Ammattilaisen valinta. Vahva alumiiniprofiili on vakaa ja kevyt. Työtason mitat ovat 300 x 620 mm. Kaksi vankkaa lukitsinta tekevät pukista käytössä erittäin vakaan. Askelmien syvyys on 80 mm. Niissä on pitoa lisäävä karhennus. Ulospäin kääntyvät jalat lisäävät vakautta.

Tarjouspyynnöt ja tilaukset

HL Techin laajasta tuotevalikoimasta löytyy tarpeisiisi sopiva tekninen eriste helposti ja nopeasti. Kun tarvitset apua sopivan eristeen löytämisessä, ota yhteyttä myyntihenkilökuntaamme ja anna meidän etsiä tarpeisiisi sopiva tuote laajasta valikoimastamme.

Henkilökuntamme antaa myös mielellään lisätietoja tuotteiden ominaisuuksista ja asennuksesta.

(09) 276 4240
myynti@hltech.fi