010 425 9900myynti@hltech.fi

Etusivu > Solukumituotteet

Solukumi ja solukumieriste

Solukumi on matalan lämmönjohtavuuden ansiosta erinomainen eriste. Solukumieriste ehkäisee energiahäviöitä jo suhteellisen ohuena kerroksena.

Solukumieriste sopii käytettäväksi jäähdytys- ja ilmastointiputkistoissa sekä lämmitys- ja kuumavesiputkissa. Solukumin etuihin kuuluu se, että sen vesihöyrynläpäisyvastus on niin korkea, ettei erillistä kosteussulkua tarvita. Valikoimastamme löydät Kaiflex-solukumieristeet tarvikkeineen, solukumista valmistetut putkikannakkeet, sekä tietysti solukumikulmat putkien ja kanavien kulmakohtien eristämiseen.

Kysy lisää solukumieristeistä »

Kaiflex-solukumieristeet
Tutustu
Putkikannakkeet
Tutustu
Solukumikulmat
Tutustu

Solukumin ominaisuudet

Solukumi vastustaa luontaisesti mikrobien ja homeiden kasvua ja solukumieristeet ovat miellyttäviä asentaa kuiduttoman ja pölyämättömän rakenteensa ansiosta.

Tuotteissamme käytetty solukumi on joustavaa ja umpisoluista FEF-, NBR- tai EPDM-kumia, joka on itsestään sammuvaa. Solukumieriste on siis varsin paloturvallista, sillä se ei muodosta palotilanteessa sulamistippoja, palavia pisaroita eikä levitä tulta.

Kaiflex-solukumin erittäin alhainen lämmönjohtamiskyky ja suuri höyrydiffuusiovastus estävät myös energiahäviöitä ja kondensiota, jonka ansiosta ei tarvita erillistä höyrysulkua.

Kysy solukumista »


Tarjoamme laadukkaat solukumieristeet ja ammattitaitoisen palvelun

Tarjoamme asiakkaillemme vain parhaita solukumieristeitä. Edustamamme saksalainen Kaimann-tuotemerkki on aina tarkoittanut huippulaatua ja teknistä johtajuutta solukumimarkkinoilla.

Kaimannin jatkuva tuotekehitys on nyt tuonut markkinoille Kaiflex-solukumieristeet, joilla on käytännöllinen 1,2 m mitoitus. Sen myötä myös pakkaukset ovat uudistuneet ja solukumituotteisiin painetun Kaitrace-tunnuksen avulla useimpien eristeiden tiedot voi nyt tarkistaa osoitteessa www.kaitrace.com. Levyjen leveydet ovat tuotteesta riippuen joko 1 m tai 1,2 m, letkujen pituudet 1,2 m tai 2 m.

Uusi Inceram-päällyste sekä KaiCene-teknologia mahdollistavat Kaiflex-solukumien entistä paremmat palonsuoja-ominaisuudet.

HL Tech tunnetaan Suomessa solukumieristeiden uranuurtajana. Olemme keskittyneet teknisiin eristeisiin ja niihin liittyviin tarvikkeisiin jo 35 vuoden ajan, meillä on vankka ja pitkäaikainen kokemus asiakkaidemme eristysongelmien ratkaisemisesta.

Me autamme oikean solukumieristeen valinnassa

Mikäli kohteen olosuhteet ovat tavallisesta poikkeavat tai olet muuten epävarma sopivan tuotteen valinnasta, ota yhteyttä myyntihenkilökuntaamme. Autamme mielellämme oikean solukumieristeen löytämisessä.

Ota yhteyttä meihin ja valitse markkinoiden laadukkain solukumieriste!

Ota yhteyttä, pyydä tarjous »