010 425 9900myynti@hltech.fi

Etusivu > PVC-päällysteet

PVC-päällysteet


Putkieristeiden päällystämiseen käytettävää PVC:tä valmistetaan polymeroimalla vinyylikloridia ja lämmittämällä sitä paineen alaisena. PVC kestää mekaanista kulutusta ja kemikaaleja hyvin.

PVC-päällysteitä käytetään sisätiloissa suojaamaan näkyviin jääviä kylmä- ja kuumavesiputkia. Tiivis muovipäällyste suojaa eristetyt putkistot, kulmat ja muut putkiosat sekä venttiilit mekaanista rasitusta, hankausta, likaantumista ja kosteuden tunkeutumista vastaan. Valikoimissamme olevilla korkealuokkaisilla tanskalaisilla Danmatin PVC-tuotteilla on hyvä hinta-laatusuhde. Kaikki tuotesarjan tuotteet ovat iskunkestäviä ja pitkäikäisiä. Palotilanteessa ne sammuvat itsestään eivätkä muodosta palavia pisaroita.

PVC-kalvot ja -kulmat

PVC-kalvot ja -kulmat on suunniteltu antamaan kaikille LV- ja IV-putkille suojaava kuori eristeen päälle. Kalvoja käytetään etupäässä sisätiloissa. Kalvot ovat lujia, syöpymättömiä ja korroosionkestäviä. Ne on valmistettu standardin 4140 mukaan. Päällystäminen on nopeaa ja helppoa.

Varastoi PVC-tuotteet alle 30 C°:n lämpötilassa kosteudelta ja suoralta auringonvalolta suojattuna. Välttääksesi staattisen sähkön muodostumisen käsittele PVC-tuotteita mieluiten 20-23 °C:n lämpötilassa (suhteellinen ilmankosteus 50-60 %). Asentamisen helpottamiseksi suosittelemme tuotteen säilyttämistä joitakin tunteja huoneenlämmössä alkuperäispakkauksessa kylmässä kuljettamisen ja varastoimisen jälkeen.

Tuotemallit ja hinnat

Alla lisätietoja PVC-päällysteistä ja niiden ominaisuuksista. Kattavat tuotetiedot, tuotemallit, pakkauskoot ja hinnat löydät esitteestämme. 

Tuotemallit ja hinnat »

Tarvitsetko lisätietoja?

Tarvitsetko lisätietoja tai et löydä haluamaasi tuotetta? Ota yhteyttä, ja anna meidän etsiä tarpeisiisi sopiva tuote laajasta valikoimastamme.

010 425 9900
myynti@hltech.fi

Mitat

Ominaisuus Danmat PVC-kalvo Danmat PVC-kulmat
Paksuus 0,35 mm
Paino 1,43 g/m2 (±0,01)
Soveltuu eristeelle
-sisähalkaisija 12–168 mm
-paksuus 20–60 mm
Rullan leveys 1200 mm
Rullan pituus 25 m
Neliöitä/rulla 30 m2
Värit harmaa, valkoinen ja musta harmaa, valkoinen ja musta


Tekniset tiedot

Ominaisuus Danmat PVC-kalvo Danmat PVC-kulmat
Paloluokka CL–s2,d0
Iskulujuus CL–s2,d0


Danmat-kalvot ja -kulmat

0,35 mm:n paksuista Danmatin PVC-kalvoa on saatavana sekä harmaana, mustana että valkoisena.

Kulmia on saatavana 90°:een ja 45°:een käyrinä, kaikkia harmaana, mustana ja valkoisena. Kulmat on mitoitettu putkieristeen sisähalkaisijan ja eristyspaksuuden mukaan. Asennettaessa eristepaksuus pysyy kulmissa ennallaan eikä pienene.

Kiinnitä PVC-päällyste nastoilla ja teipillä. Siisteimmän lopputuloksen saat, kun eriste PVC-kalvon alla on suorassa ja asianmukaisesti kiinnitetty.

Lisätiedot ja tiedustelut

Kattavasta PVC-valikoimastamme löydät Danmatin PVC-kalvoa ja -kulmat - mikäli kuvastostamme ei kuitenkaan löydy juuri tarvitsemaasi tuotetta, ota yhteyttä myyjiimme.