010 425 9900myynti@hltech.fi

Etusivu > Solukumituotteet > Putkikannakkeet

Putkikannakkeet


Solukumista valmistettuja putkikannakkeita tarvitaan eristeen metallisen putkikannakkeen ja putken väliin. Solukumi ehkäisee kondenssia, korroosiota ja energiahäviöitä putkien ja kanavien kohdissa, joissa kondenssin ja lämpöhukan riski on tavallista suurempi. Metallinen putkikannake asennetaan suoraan solukumisen kannakkeen ympärille, jolloin metalliosa ei pääse rikkomaan tai painamaan varsinaista putkea. 

Tuotemallit ja hinnat

Alla lisätietoja putkikannakkeista ja niiden ominaisuuksista. Kattavat tuotetiedot, tuotemallit, pakkauskoot ja hinnat löydät esitteestämme. 

Tuotemallit ja hinnat »

Käyttämällä solukumisia putkikannakkeita yhdessä Kaiflex-putkieristeiden kanssa saat tehokkaan kylmäsillattoman eristyksen, joka ei hikoile.

Tekniset tiedot

Ominaisuus RT-ST-kannakkeet RT-KKplus s1/s2 -kannakkeet    
Materiaali PIR-vaahto, ST-solukumi ja päällyste PIR-vaahto, KKplus-solukumi ja päällyste
Ylin käyttölämpötila  +110 °C +110 °C
Alin käyttölämpötila -50 °C -50 °C
Palo-ominaisuudet Itsestään sammuva, ei sulamispisaroita Itsestään sammuva, ei sulamispisaroita
Lämmönjohtavuus  
0 °C, λ0 ≤ 0,034 W/mK ≤ 0,033 W/mK
Vesihöyrynläpäisevyys ≤ 10 000 μ ≤ 10 000 μ


Mitat

Ominaisuus            RT-ST-kannakkeet                      RT-KKplus s1/s2 -kannakkeet       
Eristevahvuus         13 – 32 mm                 13 – 32 mm
Sisähalkaisija         12 – 219 mm               12 - 89 mm


RT-kannakkeet

RT-kannakkeet on valmistettu tiheästä ja puristusta kestävästä umpisoluisesta PIR-polyuretaanivaahdolla vahvistetusta Kaiflex ST-solukumista. 13–19 mm:n vahvuiset kannakkeet estävät tehokkaasti kondenssin ja kylmäsiltojen muodostumista. RT-kannakkeet ovat yhteensopivia kaikkien Kaiflex-tuotteiden kanssa.

Kannakesettiin kuuluu kannakkeen lisäksi myös pidike.

KKplus-kannakkeet

RT-KKplus s1/s2 -kannakkeet on valmistettu tiheästä ja puristusta kestävästä umpisoluisesta PIR-polyuretaanivaahdolla vahvistetusta Kaiflex KKplus -solukumista. Kannakkeet estävät tehokkaasti kondenssin ja kylmä- tai lämpösiltojen muodostumista.

Palotilanteessa Kaiflex KKplus -kannakkeet muodostavat joko erittäin vähän (s1) tai rajoitetusti (s2) savua. Näin ne parantavat huomattavasti ihmisten mahdollisuuksia selvitä ulos palavasta rakennuksesta, kun poistumisreitit ovat näkyvissä ja myrkyllisten savukaasujen määrä on huomattavan vähäinen.

Tarjouspyynnöt ja tilaukset

HL Techin laajasta tuotevalikoimasta löytyy tarpeisiisi sopiva tekninen eriste helposti ja nopeasti. Kun tarvitset apua sopivan eristeen löytämisessä, ota yhteyttä myyntihenkilökuntaamme ja anna meidän etsiä tarpeisiisi sopiva tuote laajasta valikoimastamme.

Henkilökuntamme antaa myös mielellään lisätietoja tuotteiden ominaisuuksista ja asennuksesta.

010 425 9900
myynti@hltech.fi