010 425 9900myynti@hltech.fi

Etusivu > Solukumituotteet > Putkikannakkeet

Putkikannakkeet


Solukumista valmistettuja putkikannakkeita tarvitaan eristeen metallisen putkikannakkeen ja putken väliin. Solukumi ehkäisee kondenssia, korroosiota ja energiahäviöitä putkien ja kanavien kohdissa, joissa kondenssin ja lämpöhukan riski on tavallista suurempi. Metallinen putkikannake asennetaan suoraan solukumisen kannakkeen ympärille, jolloin metalliosa ei pääse rikkomaan tai painamaan varsinaista putkea. 

Tuotemallit ja hinnat

Alla lisätietoja putkikannakkeista ja niiden ominaisuuksista. Kattavat tuotetiedot, tuotemallit, pakkauskoot ja hinnat löydät esitteestämme. 

Tuotemallit ja hinnat »

Käyttämällä solukumisia putkikannakkeita yhdessä Kaiflex-putkieristeiden kanssa saat tehokkaan kylmäsillattoman eristyksen, joka ei hikoile.

Tekniset tiedot

Ominaisuus RT-ST-kannakkeet
Materiaali PIR-vaahto, ST-solukumi ja päällyste
Ylin käyttölämpötila  +110 °C
Alin käyttölämpötila -50 °C
Palo-ominaisuudet Itsestään sammuva, ei sulamispisaroita
Lämmönjohtavuus  
-20 °C, λ-20 ≤ 0,032 W/mK
0 °C, λ0 ≤ 0,034 W/mK
+20 °C, λ20  0,036 W/mK
+40 °C, λ40 ≤ 0,038 W/mK
Vesihöyrynläpäisevyys ≤ 10 000 μ


Mitat

Ominaisuus RT-ST-kannakkeet
Eristevahvuus 13 – 32 mm
Sisähalkaisija 76 – 219 mm


RT-kannakkeet

RT-kannakkeet on valmistettu tiheästä ja puristusta kestävästä umpisoluisesta PIR-polyuretaanivaahdolla vahvistetusta Kaiflex ST-solukumista. 13–19 mm:n vahvuiset kannakkeet estävät tehokkaasti kondenssin ja kylmäsiltojen muodostumista. RT-kannakkeet ovat yhteensopivia kaikkien Kaiflex-tuotteiden kanssa.

Kannakesettiin kuuluu kannakkeen lisäksi myös pidike.

Tarjouspyynnöt ja tilaukset

HL Techin laajasta tuotevalikoimasta löytyy tarpeisiisi sopiva tekninen eriste helposti ja nopeasti. Kun tarvitset apua sopivan eristeen löytämisessä, ota yhteyttä myyntihenkilökuntaamme ja anna meidän etsiä tarpeisiisi sopiva tuote laajasta valikoimastamme.

Henkilökuntamme antaa myös mielellään lisätietoja tuotteiden ominaisuuksista ja asennuksesta.

010 425 9900
myynti@hltech.fi