010 425 9900myynti@hltech.fi

Etusivu > Peltipäällysteet

Peltipäällysteet

KESPET-peltipäällysteet ovat kestäviä ja suojaavat eristemateriaalia vaurioitumiselta pitkään. Valikoimasta löytyvät peltipäällysteet sekä IV että LV -käyttöön.

Koska pelti sietää hyvin korkeita lämpötiloja, mekaanista kulutusta ja ilmansaasteita, se sopii erinomaisesti teollisuuslaitosten, julkisten tilojen, suurten kauppakeskusten ja myymälöiden taloteknisten putkistojen suojaamiseen.

IV-peltipäällysteet
Tutustu
LV-peltipäällysteet
Tutustu
Kelat ja arkit
Tutustu

Myöskään ulkotiloissa sään vaihtelut tai kosteus eivät pääse heikentämään pellillä suojatun eristeen ominaisuuksia. Näyttävän ulkonäkönsä johdosta niitä käytetään myös paikoissa, joissa putket jäävät näkyville.


Laatua, energiansäästöä ja paloturvallisuutta

Yhteensopivat eristeet, asennustarvikkeet ja suojapäällysteet takaavat toimivan, siistin ja laadukkaan lopputuloksen. Valinnat vaikuttavat myös paloturvallisuuteen, energian säästöön ja käyttöajan pituuteen.

Tuotteet valmistetaan laatuvalvotuissa, standardisoiduissa prosesseissa nykyaikaisilla tuotantolinjoilla. Automatisoitu tuotanto varmistaa myös peltipäällysteiden ja eristyksen alustukiraudoituksen yhteensopivuuden.

Tavallisimmat mitoitukset muiden myymiemme Rocwool ja Paroc -tuotteiden kanssa on pyritty huomioimaan mahdollisimman hyvin, joten asentaminen on senkin puolesta helppoa ja sujuvaa.


Peltipäällysteet vaikka erikoisempaankin tarpeeseen

Kuumasinkittyjen, värillisten ja alumiinisten päällysteiden lisäksi saatavilla on peltipäällysteitä valmistettuna stucco-alumiinista, väripinnoitetuista, ruostumattomista ja alusinkityistä materiaaleista. Myös muita tuotteita kannattaa kysyä.

Tehdastoimituksina on saatavilla laaja valikoima koteloita, muunnoksia ja kanavanosia. Materiaalivaihtoehtoja on runsaasti: kuumasinkitys, alumiini ja stucco-alumiini sekä väripinnoitetut, ruostumattomat, haponkestävät ja alusinkityt materiaalit.

Kuumasinkityt peltipäällysteet voi myös pinnoittaa joko NOVA-, PVDF- tai PVC-pinnoitteella. Värivaihtoehtoina 18 RR-värikartan väriä, joiden joukosta löytyy sopiva vaihtoehto useimpiin tarpeisiin.


Me autamme peltipäällysteiden valinnassa

Mikäli et löydä kuvastossamme olevasta valikoimasta tarpeitasi vastaavaa eristettä tai käyttöolosuhteet ovat tavallisuudesta poikkeavat, ota yhteyttä myyntihenkilökuntaamme. Sopiva tuote löytyy varmasti.


Ota yhteyttä asiantuntijaan

Ota yhteyttä meihin, kun tarvitset apua peltipäällysteiden valinnassa.

Yhteystiedot »