010 425 9900myynti@hltech.fi

Etusivu > Erikoistuotteet > Muut erikoistuotteet

Muut erikoistuotteet


Kylmyys ja kuumuus tuovat väistämättä lisähaastetta eristykseen. Kaiflex-sarjasta löytyy ratkaisu myös ääriolosuhteisiin. Lisäksi valikoimiimme kuuluvat palosuojaus eristeet, aurinkolämmitysjärjestelmien eristeratkaisut sekä kotitalouksien eristystöissä käytettävät solumuovieristeet.

Tuotemallit ja hinnat

Alla lisätietoja erikoistuotteistamme ja niiden ominaisuuksista. Kattavat tuotetiedot, tuotemallit, pakkauskoot ja hinnat löydät esitteestämme. 

Tuotemallit ja hinnat »

Kysy lisää Kaiflex-erikoistuotteista

Erikoistuotteista löytyy ratkaisu hyvin monimuotoisiin ja erikoisiin eristysprojekteihin.

Tässä sivulla tuotteista on esillä vain muutama. Pyydä lisätietoja ja tuotemateriaalia eri tuotteista. Henkilökuntamme neuvoo mielellään oikean tuotteen valinnassa.

010 425 9900
myynti@hltech.fi

Mitat

Ominaisuus Kaiflex Kaiflex  Kaiflex Pyrostar Kaiflex SOLAR EPDMplus 2in2
Levyn eristevahvuus Tilauksen mukaan 1 mm
Levyn/nauhan mitat Tilauksen mukaan 0,125 m x 5 tai 10 m
Letkun eristevahvuus Tilauksen mukaan 14 mm
Letkun sisähalkaisija Tilauksen mukaan 15–25 mm
Letkun pituus Tilauksen mukaan 10–25 m


Kaiflex Pyrostar

Huoltovapaa palosuojaeriste seinien ja kattojen läpi kulkeviin putkiin ja kanaviin.

Lasikuidulla viimeistelty ja kuumassa laajeneva Pyrostar-grafiittinauha on ratkaisu tilanteisiin, joissa tarvitaan tulen leviämisen estävää eristettä. Helposti leikattava 1 mm:n paksuinen Pyrostar-eristenauha suojaa palokatkoissa ja läpivienneissä niin syttyvillä kuin pala-mattomilla eristeillä eristettyjä putkia ja kanavia palon sattuessa ja estää palon leviämisen niiden kautta. Palosuojaamalla paloseinien läpi kulkevat eristetyt putket ja kanavat Pyrostar-nauhalla tulen leviäminen tutkitusti estyy yli kahden tunnin ajaksi.

Kaiflex R-FORCEplus

Kaiflex R-FORCE -solukumieriste on suunniteltu minimoimaan energiahäviöt maan-alaisissa olosuhteissa tai muissa vastaavissa tilanteissa, joissa edellytetään tavallista suurempaa lujuutta. Ainutlaatuisen kestävä solurakenne vastustaa puristusta ja säilyttää ominaisuutensa myös raskaan kuormituksen ja paineen alla. Kaiflex R-FORCE on optimaalinen ratkaisu esimerkiksi maan alla sijaitseviin lämmitysputkiin. R-FORCEplussan lisäksi saatavana myös viilloton R-FORCE-malli. Kysy hintaa!

Esimerkiksi maan alla käytettävä R-FORCE kestää vähintään -50 °C:n lämpötilan.

Kaiflex Solar EPDMplus 2in2

Solar EPDMplus 2in2 -tuotteet on tarkoitettu aurinkokeräimen ja varaajan väliin osaksi aurinkolämmitysjärjestelmää. Ne ovat yhteensopivia kaikkien vakiomallisten järjestelmien kanssa. Solar EPDMplus 2in2 -tuotteissa on kaksoisputkirakenne, joka on päällystetty lämpöä tehokkaasti eristävällä Kaiflex EPDM -solukumieristeellä. Ulommaisin kerros on kestävää UV-suojattua kalvoa. Teräsputket kestävät erinomaisesti painetta ja korkeita lämpötiloja. Putkien taivuttaminen helpottuu oleellisesti putkien poimutuksen ansiosta. Saatavilla myös eristettyjä Kaiflex Solar EPDM CO -kupariputkia.

Kaksoisputkiin on integroitu sensorikaapeli, joka välittää tiedot aurinkopaneeleista ohjauskeskukseen. Sopii kaikkiin aurinkokeräimiin.

Tarjouspyynnöt ja tilaukset

HL Techin laajasta tuotevalikoimasta löytyy tarpeisiisi sopiva tekninen eriste helposti ja nopeasti. Kun tarvitset apua sopivan eristeen löytämisessä, ota yhteyttä myyntihenkilökuntaamme ja anna meidän etsiä tarpeisiisi sopiva tuote laajasta valikoimastamme.

Henkilökuntamme antaa myös mielellään lisätietoja tuotteiden ominaisuuksista ja asennuksesta.

010 425 9900
myynti@hltech.fi