010 425 9900myynti@hltech.fi

Etusivu > Erikoistuotteet > Marine-eristeet

Marine-eristeet


Merenkulku asettaa teknisille eristeille tiettyjä erityisvaatimuksia, jotka toteutuvat myymissämme Marine-eristeissä.  

Kun teknisiä eristeitä valitaan merenkulkuun, tulee valintoja tehdessä noudattaa ennen kaikkea Kansainvälisen Merenkulkujärjestön (IMO) asettamia sääntöjä ja määräyksiä.   

Kaikki myymämme Marine-eristeet ovat sääntöjen ja määräysten mukaan palotestattuja ja vastaavat Marine- ja Offshore teollisuuden tarpeisiin mitä parhaimmalla tavalla. Tarjoamme eristysratkaisuja, niin palosuojaukseen kuin LVI-, lämpö- ja ääneneristyksiinkin.  

Materiaaleina ovat solukumi sekä mineraali- eli kivivilla ja valikoimassamme ovat edustettuna alan parhaat teknisten eristeiden valmistajat:  

Voit lukea lisää solukumi- ja mineraalivillaeristeistä myös esitteestämme »

Varsinaisten eristeiden ohella myymme laivateollisuuteen paljon myös alumiiniteippiä » 

MARINE-eristeet Suomen johtavalta eristeasiantuntijalta  

HL Tech Oy on Suomen johtavia solukumituotteiden ja teknisten eristeiden asiantuntijoita ja tunnemme eri valmistajien tuotteet paremmin kuin omat taskumme.   

Asiantuntemuksemme ansiosta pystymme suosittelemaan asiakkaillemme kuhunkin tilanteeseen juuri oikeaa eristeratkaisua siten, että tekniselle eristykselle asetetut vaatimukset täytetään tai jopa ylitetään. Meiltä asiakas saa siis aina apua oikean tuotteen valintaan ja tarpeen mukaan myös konkreettisia ohjeita eri käyttötavoista ja huomioitavista asioista.   

Miksi MARINE-eristeet ovat solumia tai kivivillaa?  

Solukumi ja kivivilla ovat ominaisuuksiltaan ylivertaisia eristysmateriaaleja laivateollisuuden käytössä. Molempien materiaalien erityisominaisuudet poikkeavat hieman toisistaan. Solukumin ehdoton vahvuus on sen eristyskyky jo ohuinakin kerroksina.

Solukumin muita hyviä ominaisuuksia on sen korkea höyrynläpäisyvastus, jonka ansiosta erillistä höyrysulkua ei solukumituotteiden kanssa tarvita. Solukumi ei myöskään levitä tulta, eivätkä myymämme solukumituotteet muodosta palavia esimerkiksi pisaroita. Solukumituotteistamme merenkulkukäyttöön soveltuvat erityisen hyvin mm. tuotteet: Kaiflex STplus sekä Kaiflex HF+. Valikoimiimme on tulossa myös Kaiflex KKplus, joka edustaa solukumipohjaisen Marine-eristämisen todellista huippulaatua.

Kivivillatuotteet ovat myös erittäin suosittuja merenkulkukäytössä. Kivivillan tärkein ominaisuus, on sen lämmönsietokyky, sillä näiden teknisten eristeiden sulamislämpötila on yli 1000 °C ja ne kuuluvat pääsääntöisesti paloluokkaan A1 tai A2.  

Kivivillan käyttäminen eristeissä vähentää tulipalovaaraa ja estävää palon leviämistä. Mineraalivilla kestää myös hyvin korkeita lämpötiloja eivätkä palo-ominaisuudet heikkene ajan kuluessa. Sideaine poistuu eristeestä vasta kun sen lämpötila ylittää +200 astetta ja silloinkin sen eristyskyky säilyy ennallaan.   

Mineraali- eli kivivilla soveltuu erinomaisesti palosuojauksen ohella myös kylmä-, kuuma-, ääni- ja LVI-eristyksiin. Eri tyyppisiä tuotteita löytyy kuhunkin käyttötarpeeseen lukuisia ja valinnassa kannattaakin käyttää mahdollisuuksien mukaan asiantuntijoitamme apuna.   


Myös muut tarvikkeet 

Valikoimistamme löytyy myös muita merenkulun tarpeisiin sopivia tuotteita, kuten esimerkiksi alumiiniteippiä » 


Ota yhteyttä asiantuntijaan 

Ota yhteyttä meihin, kun tarvitset apua MARINE-eristeiden valinnassa.

Yhteystiedot »