010 425 9900myynti@hltech.fi

Etusivu > Kampanjat > Petzl vertex Vent -kypärät

Kampanjatuote etuasiakkaille: Petzl Vertex Vent -kypärä


Tuuletettu, ergonominen suojakypärä työkäyttöön. Tarkoitettu työtehtäviin, joissa tulee kuuma, esimerkiksi asfaltti-, rakennus- tai pelastustöissä. Sopii myös työskentelyyn ahtaissa tiloissa tai putoamisvaarallisella alueella. Tuuletusaukot helposti suljettavissa esimerkiksi sateen ajaksi. Tuuletusaukoista johtuen ei tarjoa suojaa sähköiskuilta eikä sulaa metalliroisketta vastaan.

• Kuori ABS-muovia, paino 445 g
• Täyshihnasto ja CenterFit-säätöjärjestelmä 53-63 cm, helppo säätää myös hanskat kädessä.
• Valmiit kiinnityspisteet silmien-, kasvojen ja kuulosuojaimille sekä otsavalaisimen pikakiinnityslevylle. Integroidut kiinnikkeet kaikille Petzl-otsavalaisimille.
• Neljä aluetta heijastin- ja nimikointitarroille.
• Ei työskentelyä haittaavaa lippaa eikä jäykistekourua
• Käyttölämpötila -40C - + 80C.
• Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. Maksimielinikä 10 vuotta.
• Standardien EN397 ja EN12492 mukainen. Testattu iskunvaimennuksen, sivupuristuksen, eri suunnista tulevien iskujen, kypärään tunkeutuvan esineen, tilttaavuuden ja hihnaston lujuuden ja avautumisvoiman osalta. Myös tuuletuksen riittävyys ja suojaavuus kylmissä lämpötiloissa standardien mukaiset.

Petzl Vertex Vent -kypärä

Nyt etuasiakkaille vain 65 €

Normaalihinta 90 €

Saadaksesi etuasiakasalennuksen, merkitse alennuskoodisi tilauslomakkeeseen. Paikka tulee näkyviin, kun ruksaat kohdan Tilaus. Merkitse lomakkeeseen myös haluamasi väri. Värivaihtoehdot sininen, musta, valkoinen, keltainen, oranssi, vihreä, punainen tai Hi-Viz.

HUOM. Mikäli et ole vielä etuasiakas, voit rekisteröityä täällä ja saada vielä alennuskoodin myös tätä tuotetta varten kampanja-ajan puitteissa.Tilaus/yhteydenottopyyntö

Etuasiakkaaksi rekisteröitymällä saat monia etuja mm. ennakkotiedon kampanjatuotteista, vain etuasiakkaille avoimia tarjouksia, uutiskirjeen, painetun kuvaston ja asiakaslehden. Tarkempaa tietoa löydät täältä.

Täältä pääset rekisteröitymään!