010 425 9900myynti@hltech.fi

Etusivu > Erikoistuotteet > Kaiflex Protect -tuotteet

Kaiflex Protect -tuotteet


Protect-tuotteet ovat erilaisilla pinnoitteilla varustettuja eristeitä. Itse eristemateriaali on joko Kaiflex ST tai Kaiflex KKplus s2 -solukumiletkua tai -levyä. Pinnoitteilla parannetaan eristeen mekaanisen kulutuksen kestävyyttä ja ulkonäköä. Myös höyrysulusta tulee tiiviimpi. Protect-tuotteet kestävät myös UV-säteilyä sekä erilaisille kemikaaleille altistumista.

Protect-pinnoitekalvoja myydään tilauksesta myös ilman erikseen ilman solumuovieristettä. Pyydä tarjousta myyjiltämme.

Tuotemallit ja hinnat

Alla lisätietoja Kaiflex Protect -tuotteista ja niiden ominaisuuksista. Kattavat tuotetiedot, tuotemallit, pakkauskoot ja hinnat löydät esitteestämme. 

Tuotemallit ja hinnat »

Kysy lisää Protect-tuotteista

Protect-sarjan tuotteilla viimeistelet lähes minkä tahansa eristysprojektin. Kaikki sarjan tuotteet ovat metallittomia ja suojaavat eristystä ulkopuolisilta haittatekijöiltä. Pyydä lisätietoja ja tuotemateriaalia eri Protect-tuotteista henkilökunnaltamme!

Tiedustelut »

Mitat

Ominaisuus Protect Alu-TEC Protect Alu-NET Protect F-ALU Protect F-BLACK
Levyn eristevahvuus 10–32 mm 10–32 mm 10–32 mm 10–32 mm
Levyn mitat 1 m x 32 m 1 m x 24 m 1 m x 24 m 1 m x 24 m
Letkun eristevahvuus 13–25 mm 13–25 mm 13–25 mm 13–25 mm
Letkun sisähalkaisija 15–160 mm 15–160 mm 15–160 mm 15–160 mm
Letkun pituus 1 m 1 m 1 m 1 m


Tekniset tiedot

Ominaisuus Protect Alu-TEC Protect Alu-NET Protect F-ALU Protect F-BLACK
Pinnoitemateriaali PVC-alumiini-yhdiste LPDE-muovi/lasikuitu/alumiini Alumiinipäällystetty  lasikuituverkko Vahvistettu lasikuitukudos
Paloluokka E E E E
Ylin käyttölämpötila +80 °C +80 °C +80 °C +80 °C
Alin käyttölämpötila -30 °C -30 °C -30 °C -30 °C
Vesihöyrynläpäisevyys 1 m 1 m 1 m 1 m


Protect Alu-TEC

Eristystä suojaava Protect Alu-TEC -pinnoite on erittäin kestävää PVC-alumiinikomposiittimateriaalia, joka viimeistelee eristeen tyylikkään hopeanväriseksi. Pinnoite on materiaalina antistaattista eikä se kärsi korroosiosta samalla tavoin kuin metalliset pinnoitteet. Pinta on kestävä ja helppohoitoinen. UV-suojansa ansiosta Alu-TEC-pinnoitettua eristettä on mahdollista käyttää myös ulkotiloissa -30 asteeseen saakka.

Pinnoitteen alhainen säteilykyky vähentää energiahäviöitä ja säästää energiaa.

  • Ylin käyttölämpötila +80 °C
  • Alin käyttölämpötila -30 °C

Protect Alu-NET

Jos vaarana on joko tahallinen tai tahaton törmäys eristettyihin putkistoihin, Protect Alu-NET on sopiva pinnoitemateriaali. Eris-teen pinnoite on lasikuituverkolla vahvis-tettua alumiinikomposiittimateriaalia, joka suojaa putkea erityisen tehokkaasti. Hopeanvärinen pinnoite on vedenkestävää ja helppo pitää puhtaana. Huomaathan, että Protect Alu-NET -pinnoitetta suositellaan käytettäväksi ainoastaan sisätiloissa.

Sopii käytettäväksi esimerkiksi puhdastiloissa ja elintarvikkeiden valmistukseen käytettävissä työtiloissa. Jos käyttölämpötila alittaa -25 °C, ota yhteyttä myyntiin ratkaisun löytämiseksi.

  • Ylin käyttölämpötila +80 °C
  • Alin käyttölämpötila -25 °C

Protect F-ALU

Protect F-ALU on joko letkuna tai levynä toimitettava eriste, joka on pinnoitettu alumiinilla viimeistellyllä lasikuitukudoksella. Pinnoite suojaa eristettä ja antaa sille kulutusta kestävän pinnan. Samalla se vähentää tehokkaasti lämmönhukkaa ja energiahäviöitä.

Antaa vaikutelman metallista, mutta on täysin metalliton ja korroosiovapaa pinnoite.

  • Ylin käyttölämpötila +80 °C
  • Alin käyttölämpötila -30 °C

Protect F-BLACK

Protect F-BLACK on Kaiflex ST-eristeen päälle asennettua ohutta lasikuitukudosta, joka suojaa eristettä tehokkaasti mekaaniselta kulumiselta ja UV-säteilyltä. Musta pinnoite on huomaamaton ja helppohoi-toinen ja sopii käytettäväksi tiloissa, joissa putket ovat näkyvillä. Protect F-BLACK -pinnoitteen tekniset ominaisuudet mahdollistavat tuotteen käytön myös ulkotilojen vaihtelevissa sääolosuhteissa (maks. -30 °C) ilman korroosion riskiä. Pinnoitekalvoa saatavissa myös erikseen.

Sopii käytettäväksi myös ulkotiloissa.

  • Ylin käyttölämpötila +80 °C
  • Alin käyttölämpötila -30 °C

Tarjouspyynnöt ja tilaukset

HL Techin laajasta tuotevalikoimasta löytyy tarpeisiisi sopiva tekninen eriste helposti ja nopeasti. Kun tarvitset apua sopivan eristeen löytämisessä, ota yhteyttä myyntihenkilökuntaamme ja anna meidän etsiä tarpeisiisi sopiva tuote laajasta valikoimastamme.

Henkilökuntamme antaa myös mielellään lisätietoja tuotteiden ominaisuuksista ja asennuksesta.

010 425 9900
myynti@hltech.fi