010 425 9900myynti@hltech.fi

Liity etuasiakkaaksi

Etuasiakkuus on HL Techin uusi palvelu asiakkaillemme.

Rekisteröitymisen myötä pysyt paremmin kärryillä muutoksista, saat tietoa kampanjoista ja saat viihdyttävää luettavaa kahvitauolle. 

Etuasiakkaan edut

  • Etuasiakkaana saat jo ennakkoon tiedon tulevista kampanjatuotteista, jolloin on mahdollista ostaa tuotteet jo ennen varsinaisen kampanja-ajan alkua. Näin varmistat, ettei tavara lopu kesken ja myös saat haluamasi kampanjatuotteet.
  • Etuasiakkaat saavat tarjouksia, jotka eivät ole muille avoinna. Nämä saa hyödynnettyä uutiskirjeessä olevalla kertakäyttöisellä kampanjakoodilla. Ensimmäisen saat heti rekisteröidyttyäsi etuasiakkaaksi mikäli jokin kampanja on paraikaa voimassa.
  • Uutiskirje pitää sinut ajan tasalla tuoteuutuuksista ja muista tulevista muutoksista niin tuotevalikoimassa, teknisissä tiedoissa kuin hinnoissakin. Annamme tilanteen mukaan vinkkejä, vastaamme kysymyksiin ja jaamme tietoa varastotilanteesta ja poikkeuksellisista toimitusajoista. Unohtamatta muita uutisia.
  • Aina uusin painettu kuvasto, josta löytyy teknisten tietojen ja hintojen lisäksi mm. tietoa tuotteiden käyttökohteista. Sama kuvasto löytyy nettisivuiltamme aina ajantasaisin hinnoin.
  • Asiakaslehti on mukava, hyödyllinen ja viihdyttävä lukupaketti, jonka ensimmäinen numero ilmestyy vielä tänä vuonna.

Etuasiakkaaksi voit rekisteröityä täältä.

Rekisteröidyttyäsi saat jatkossa automaattisesti sekä uutiskirjeen, tuotekampanjapostitukset, painetun kuvaston että asiakaslehden. 

  

Pidä kiirettä että ehdit mukaan arvontaan!

villasakset.jpg

Kaikki ennen 4.4.2019 etuasiakkaaksi rekisteröityneet osallistuvat Freund villasaksien arvontaan. 

Arvonnan voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti sähköpostilla tai puhelimitse.