010 425 9900myynti@hltech.fi

Liity etuasiakkaaksi

Etuasiakkuus on HL Techin uusi palvelu asiakkaillemme.

Rekisteröitymisen myötä pysyt paremmin kärryillä muutoksista, saat tietoa kampanjoista ja saat viihdyttävää luettavaa kahvitauolle. 

Etuasiakkaan edut

  • Etuasiakkaana saat jo ennakkoon tiedon tulevista kampanjatuotteista, jolloin on mahdollista ostaa tuotteet jo ennen varsinaisen kampanja-ajan alkua. Näin varmistat, ettei tavara lopu kesken ja myös saat haluamasi kampanjatuotteet. Lähetämme tiedon sekä uutiskirjeessä että painettuna kampanjapostina.
  • Kampanjatarjoukset ovat avoinna ainoastaan etuasiakkaille. Tarjoustuotteet saa esille syöttämällä henkilökohtaisen etukoodin verkkosivuston
    kampanjasivulle. 
  • Uutiskirje pitää sinut ajan tasalla tuoteuutuuksista ja muista tulevista muutoksista niin tuotevalikoimassa, teknisissä tiedoissa kuin hinnoissakin. Annamme tilanteen mukaan vinkkejä, vastaamme kysymyksiin ja jaamme tietoa varastotilanteesta ja poikkeuksellisista toimitusajoista. Unohtamatta muita uutisia.
  • Aina uusin painettu kuvasto, josta löytyy teknisten tietojen lisäksi mm. tietoa tuotteiden käyttökohteista. Sama kuvasto löytyy nettisivuiltamme aina ajantasaisin hinnoin.

Etuasiakkaaksi voit rekisteröityä täältä.

Rekisteröidyttyäsi saat jatkossa automaattisesti sekä uutiskirjeen, tuotekampanjapostitukset että painetun kuvaston. 

  

Pidä kiirettä että ehdit mukaan arvontaan!

HLTech_sikkikone.jpg

Kaikki ennen 30.4.2020 etuasiakkaaksi rekisteröityneet osallistuvat akullisen Dewalt 018-30Dl sikkikoneen arvontaan. 

Arvonnan voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti sähköpostilla tai puhelimitse.