010 425 9900myynti@hltech.fi

Etusivu > Tarvikkeet > Alumiiniteipit

Alumiiniteipit


Alumiiniteippi sopii eristämiseen ja tiivistämiseen erityisesti silloin, kun teipiltä vaaditaan tavallista parempia lämmönkesto-ominaisuuksia.  

Tämä koskee esimerkiksi laivateollisuuden erityistarpeita, mutta myös vaikkapa saunan eristämistä. Käyttökohteita alumiiniteipille löytyy muun muassa elektroniikka-alalta sekä metalli-, lasi- ja rakennusteollisuudesta.   

Alumiiniteipit moneen eri tarpeeseen 

Koska alumiiniteippi johtaa hyvin lämpöä, sitä käytetään myös maanalaisten vesiputkien suojauksissa. Elektroniikkateollisuudessa alumiiniteipillä voidaan suojata pintoja ja heijastaa lämpöä. Käyttötapoja on siis monia ja jokaiseen löytyy valikoimistamme sopiva tuote.  

Alumiiniteipille tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi: 

  • ilmanvaihtojärjestelmien tiivistäminen 
  • metalli- ja muoviputkien liitokset 
  • lämmön heijastaminen ja suojaus (elektroniikkateollisuudessa) 
  • alumiinipintaisten eristyslevyjen saumaaminen ja eristäminen 
  • kylmätilojen saumaaminen ja eristäminen 
  • kuumien tilojen (kuten saunan) eristäminen  
  • kalvojen liittäminen yhteen  
  • höyrysulut 

Asiantuntijamme auttavat myös erittäin mielellään juuri oikean alumiiniteipin valitsemisessa. Vaihtoehtoja on monia ja jokaisella niistä on kutakin käyttötarkoitusta ajatellen omat vahvuutensa. 

Ota yhteyttä meihin, kun tarvitset apua alumiiniteippien valinnassa!

Ota yhteyttä ammattilaisiin »

Alumiiniteippien yleisiä ominaisuuksia 

Koska alumiiniteipit ovat metallia niiden vahvuuksiin kuuluvat lämmönjohtavuuden ja säänkesto-ominaisuuksien lisäksi myös muun muassa korkea vetolujuus ja jäykkyys. Alumiiniteippi tarttuu hyvin erilaisiin pintoihin ja sitä voidaan käyttää myös kierreteippinä pulttien ja mutterien välissä.  

Alumiinista valmistettu hopean värinen teippi on tietenkin myös tyylikäs vaihtoehto ja sopii nopeisiin ja kestäviin korjauksiin. Se kuuluu vakiovarustuksena monien eri alojen ihmisten työkalupakkiin, ja tietyillä teollisuuden aloilla ilman sitä olisi jopa vaikea tulla toimeen. 

Tekniset tiedot

Alumiiniteipit meriteollisuudessa 

Alumiiniteippien ominaisuudet ovat erityisen arvostettuja mm. meriteollisuudessa, jonka tarpeisiin myymmekin teippejä erityisen paljon. Meriteollisuudessa alumiiniteippien suosio perustuu mm. sen erinomaisiin kylmän- ja kuumankesto-ominaisuuksiin.  

Alumiiniteippien ohella myymme luonnollisesti myös lukuisia muita tuotteita laivateollisuuden tarpeisiin.

Ota yhteyttä asiantuntijaan 

Ota yhteyttä meihin soittamalla 010 425 9900 tai sähköpostilla myynti@hltech.fi, kun tarvitset apua alumiiniteippien valinnassa.