010 425 9900myynti@hltech.fi

Etusivu > Solukumituotteet

Solukumi ja solukumieriste

Solukumi on matalan lämmönjohtavuuden ansiosta erinomainen eriste. Solukumieriste ehkäisee energiahäviöitä jo suhteellisen ohuena kerroksena.

Solukumieristettä käytetäänkin usein jäähdytys- ja ilmastointiputkistoissa sekä lämmitys- ja kuumavesiputkien eristämiseen. Solukumin etuihin kuuluu myös se, että sen vesihöyrynläpäisyvastus on niin korkea, ettei erillistä kosteussulkua tarvita.

Kaiflex-solukumieristeet
Tutustu
Putkikannakkeet
Tutustu
Solukumikulmat
Tutustu

Solukumi: ominaisuudet

Solukumi vastustaa luontaisesti mikrobien ja homeiden kasvua ja solukumieristeet ovat miellyttäviä asentaa kuiduttoman ja pölyämättömän rakenteensa ansiosta.

Tuotteissamme käytetty solukumi on joustavaa ja umpisoluista FEF-, NBR- tai EPDM-kumia, joka on itsestään sammuvaa. Se on siis varsin paloturvallista, sillä se ei muodosta palotilanteessa sulamistippoja, palavia pisaroita eikä levitä tulta.

Kaiflex-solukumin erittäin alhainen lämmönjohtamiskyky ja suuri höyrydiffuusiovastus estävät myös energiahäviöitä ja kondensiota, jonka ansiosta ei tarvita erillistä höyrysulkua.


Solukumieriste, joka edustaa parasta laatua

Edustamamme saksalainen Kaimann-tuotemerkki on aina tarkoittanut huippulaatua ja teknistä johtajuutta solukumimarkkinoilla. Tarjoamme siis asiakkaillemme vain parasta.

Kaimannin jatkuva tuotekehitys on nyt tuonut markkinoille Kaiflex-solukumieristeet, joilla on käytännöllinen 1,2 m mitoitus. Sen myötä myös pakkaukset ovat uudistuneet ja solukumituotteisiin painetun Kaitrace-tunnuksen avulla useimpien eristeiden tiedot voi nyt tarkistaa osoitteessa www.kaitrace.com. Levyjen leveydet ovat tuotteesta riippuen joko 1 m tai 1,2 m, letkujen pituudet 1,2 m tai 2 m.

Uusi Inceram-päällyste sekä KaiCene-teknologia mahdollistavat Kaiflex-solukumien entistä paremmat palonsuoja-ominaisuudet.

Me autamme oikean solukumituotteen valinnassa

Mikäli kohteen olosuhteet ovat tavallisesta poikkeavat tai olet muuten epävarma sopivan tuotteen valinnasta, ota yhteyttä myyntihenkilökuntaamme. Autamme mielellämme oikean ratkaisun löytämisessä!

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Ota yhteyttä meihin ja valitse markkinoiden laadukkain solukumieriste!

Yhteystiedot »