• 1
  • 2
  • 3
  • 4

hl-techHL Tech Oy on solukumieristeiden uranuurtaja Suomessa. Yhtiö on perustettu 1983 HR-Tekniikka Ky:n nimellä. Yhtiömuoto muutettiin osakeyhtiöksi 1995 jolloin myös nimi muuttui nykyiseksi.

Yhtiön perustaja Matti Hinttala toimii yhtiön osakkaana myös nykyisin ja osakas Veikko-Juhani Lamminaho siirtyi yhtiöön 1994. Matti Hinttala on Suomen eturivin solukumi-asiantuntija työskenteltyään koko työ uransa tuotteen parissa.

Kaimann solukumituotteet valmistetaan Euroopan uusimmassa ja tehokkaimmmassa tehtaassa Hövelhoffissa Saksassa ja Kaimann on aina merkinnyt solukumimarkkinoilla laatua ja teknistä johtajuutta.

HL Tech Oy tarjoaa Kaimann solukumituotteiden lisäksi muita teknisiä eristeiä, mm. Paroc ja Rockwool kivivillatuotteita, Esee PVC päällystettä ja kulmia sekä muita teknisen eristämisen tarvikkeita.

Toimipaikkamme sijaitsee keskeisellä paikalla Suur-Helsingissä Kehä III varrella Tuupakassa Tuupakantiellä johon on erinomaiset yhteydet joka suunnalta.Toimiva, tehokas varastomme sekä asiantunteva henkilökuntamme tarjoaa nopean ja vaivattoman asioinnin luonamme.

Kuljetuspalvelumme takaa myös nopeat ja täsmälliset toimitukset työmaille ja muihin kohteisiin.

HL Tech Oy:n päämääränä on olla asiantuntevin, tehokkain ja luotettavin teknisten eristeiden toimittaja.